zaterdag 13 september 2014

Fashion into the wild: Laat je verrassen door dierenprints en tijdloos leer

 
Het is je waarschijnlijk al opgevallen. De vele mode-items met leren details en dierenprints. Twee leuke trends waarbij je veel kanten op kunt, wat jouw stijl ook is. 

Wanneer je van kleur houdt en een meer uitgesproken stijl hebt, maar ook wanneer je het liever wat basic houdt. Het fijne aan deze twee trends is, dat ze samen goed te combineren zijn. Wanneer je een ouftfit draagt met dierenprints en leer, zul je niet snel de plank misslaan.  


De veelzijdigheid van leer

De liefde voor leer is niet zomaar ontstaan. De reden? Tijdloze outfits die alleen maar mooier worden met de jaren. Gekleurd leer, mat leer, glanzend leer, alles komt dit seizoen voorbij. 

Jurkjes voor overdag, kokerrokken voor chique gelegenheden, broeken voor een avondje uit, maar ook leren colberts en jacks voor overdag.  Dus, of je nu in het weekend uitgaat of juist een dag op kantoor doorbrengt, met leren items zorg je voor een stoere en vrouwelijke look. Kies je voor leer, draag het dan op de juiste manier. Leer kan namelijk al snel too much worden wanneer je het niet goed aanpakt. Leer komt het beste tot zijn recht als je het combineert met andere stoffen.






Eén van onze favorieten is en blijft toch echt het bikerjack. Onverslaanbaar, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Een onmisbaar item is het leren jack uitgevoerd in zwart. We zien hem komend najaar ook in cognac, rood en talloze andere zachte en pittige kleuren. Mis hem niet, want het blijft toch echt een must have voor je garderobe. 

De leren jacks van Gipsy bijvoorbeeld zijn zeker een aanrader. Dit zijn eigentijdse leren jassen die gemaakt zijn van 100% leder, waardoor je dus geniet van het voordeel dat het gedragen leer met de jaren alleen maar mooier wordt. Deze jacks zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en tinten.

Geïnspireerd door het dierenrijk

Vorig jaar zag je deze trend al snel voorbijkomen, maar komende winter kun je er niet meer omheen: animal prints! Of je daarbij nu denkt aan de bekende panterprint of een slangenmotief, dierenprints zijn hotter dan hot. De tijd dat dierenprints als ordinair werden bestempeld, ligt allang ver achter ons. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat menig label het dierenrijk flink heeft bestudeerd en zich heeft laten inspireren door deze bijzondere prints en motieven.

Panterprint kun je op allerlei manieren toepassen in je outfit. Je kunt natuurlijk all the way gaan en dat jurkje met jaguar design aantrekken, maar dierenprints zijn ook juist erg leuk als subtiel detail. Kom maar op met die accessoires! Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen.







Zin gekregen om deze items te shoppen? Je kunt 24/7 terecht bij Modeon. Hier kan je de collectie van onder andere Supertrash, Nikkie, maar ook van HV Polo en Vila bekijken en direct bestellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten