vrijdag 26 september 2014

Weekend: de tijd om jezelf te zijn en heerlijk te ontspannen in je outfit!

Het weekend komt eraan. Dat betekent lekker uitslapen, luxe ontbijten en natuurlijk op de bank hangen met een goed boek. Even op bezoek bij familie, je favoriete programma’s afkijken of met de hond op pad. Het weekend is altijd perfect voor het doen van de dingen waar we doordeweeks niet aan toe komen. En dat kan het beste wanneer je je ook goed voelt in je kleding. Met een gemakkelijke outfit begin je het weekend meteen goed. Natuurlijk wil je niet in je joggingbroek op de bank hangen met een oversized trui. Stel je voor dat je opeens bezoek krijgt! Met de nieuwe najaarscollectie van Modeon kun je ook fashionable het weekend inluiden.

Zaterdagochtend begint het al. Je komt uit bed en wilt je niet in stijve kleding wurmen. Ideaal is het dan wanneer je een middenweg zoekt, zodat je er altijd trendy uitziet, waar je ook bent. Nu het weer kouder begint te worden, is het dan ook tijd voor een nieuwe outfit die je laat stralen en waar je vrij in rond kunt lopen. Maar wat zijn dan de beste items?

Het T-shirt is voor zowel mannen als vrouwen weer terug te vinden in het modebeeld. Dit populaire item kan effen gedragen worden, maar is nog leuker wanneer je kiest voor een exemplaar met leuke print of opvallende tekst. En nu het herfst is, is het natuurlijk fijn om een mouwtje te hebben. Zo’n eigentijds shirt combineert goed met een mooie jeans. Een trend die we hierin terugzien is de straight jeans. Zowel mannen als vrouwen vertonen zich massaal in deze denim. En om het echt helemaal af te maken, kies je voor een warm vest van teddy of een trendy sweater met opstaande kraag.

Relaxen met fijne jeans en broeken en heerlijk warme vesten en truien. Vest van Scotch & Soda, blauwe jeans van State of Art, trui met kraag van NZA, grijze jeans van Scotch & Soda, blauw franjevest van HV Polo, jeans van Maison Scotch, grijze top van Supertrash, broek van Maison Scotch

Een avondje uit
Het weekend is niet alleen maar op de bank liggen. Ook een avondje uit hoort er natuurlijk bij. Waar de vrouwen zich komend najaar hullen in vrouwelijke jurken met mooie motieven, sexy kokerrokken en strakke jeans van leer, kiezen mannen weer voor sportieve overhemden met ruit-motieven en stijlvolle colberts in diverse blauwtinten. En dat natuurlijk gecombineerd met een heerlijk gewatteerd jack.


Met leuke accessoires maak je je outfit helemaal compleet. Het najaar staat bol van de sjaals. En niet alleen vrouwen kunnen zich flink uitleven met kleurrijke motieven en warme designs. Ook de mannen hebben keus genoeg. Grote ruiten en exemplaren van scheerwol maken je outfit helemaal af. Zo’n sjaal is niet alleen erg fashionable, maar zorgt er ook nog eens voor dat je lekker warm blijft. En dat heb je wel nodig nu het weer drastisch omslaat.

Een avondje op stap of uit eten in stijl. Overhemd van State of Art, donkere jeans van State of Art, colbert van Circle of Gentlemen, jeans State of Art, top Vero Moda, broek Nikki, top Supertrash, kokerrok Nikkie

Bestel dit weekend bij Modeon je favoriete kleding met korting. Je krijgt het hele weekend namelijk 10 euro korting op je bestelling. Voer kortingscode 'modeon' in het kortingscode veld in het winkelwagentje. Je bestelling wordt uiteraard gratis verzonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten