vrijdag 3 oktober 2014

Accessoires als ultieme eyecatcher: hoe de juiste accessoires een outfit maken

We hebben gezien dat komend najaar de prints en opvallende designs het modebeeld overheersen. Als echte waaghals kun je dan natuurlijk een wollen trui met print combineren met opvallende accessoires, maar met deze opvallende trends is het makkelijk om over de top te gaan. Op die manier vallen je accessoires helemaal niet op. En dat is juist zo zonde! Met de juiste accessoires kun je immers elke basic outfit een eigen touch geven.

De mooiste accessoires stromen weer binnen bij Modeon, voor zowel vrouwen als mannen. Zo zijn er verschillende items die jaar in jaar uit populair blijven en bij vrijwel ieder kledingstuk passen. Eén daarvan is de sjaal. En dan hebben we het vooral over het dunne sjaaltje dat echt dient als accessoire. Natuurlijk is zo’n grote gebreide sjaal heerlijk in de winter en leuk met een uitwaaierend rokje, maar lieftallige sjaaltjes van dunne materialen is wat we komend najaar veel gaan zien. Denk aan glanzende sjaaltjes in verschillende blauwtinten, nude-kleurige items met opvallende prints en wollen sjaals met leuke ruit. Waar franjes en kwastjes je verrassen, zijn ze opmerkelijk goed te combineren met een basic outfit. Dat effen shirt en die donkere spijkerbroek veranderen ineens een kleurenexplosie met de juiste accessoires.

Een beetje goud en zilverAccessoires kunnen je outfit maken of breken, wordt vaak gezegd. En dat is ook zo. Met een paar stijlvolle accessoires die overal bijpassen, zit je altijd goed. Zo kun je bij Modeon terecht voor tijdloze sieraden van NIKKIE en HV Polo. Zo’n zilver of gouden armbandje past niet alleen goed bij dat basic zwart jurkje dat je hebt, maar kan ook heel goed bij een outfit voor op je werk. En, deze sieraden zijn ook nog eens erg tijdloos!



De tas als eyecatcher
En dan de absolute topper: de tas! Vrouwen en tassen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Iedere vrouw dient een mooi exemplaar te hebben. Een goede tas is immers goud waard! En nu de winter eraan komt, kun je je slag slaan bij Modeon. Stoere modellen met grote kwasten en grove hengsels, kleine clutches in een opvallende dierenprint, leren shoppers in allerlei tinten en kleurrijke sporttassen. Komend najaar kun je niet om de tas heen. Het grote voordeel van de collectie is dat veel modellen overal bijpassen. Niks geen andere tas zoeken die matcht bij je outfit. En met zo’n dierenhuid tas zorg je meteen voor een blikvanger op straat.




De man en accessoires

Nu weten we dat de meeste vrouwen dol zijn op mooie accessoires, maar ook mannen kunnen met behulp van een paar eenvoudige accessoires hun outfit trendy maken. Leuke wollen sjaals met opvallende ruiten en fijn gebreide modellen in aardetinten staan niet alleen goed op een klassiek overhemd of effen pullover, maar zorgen ook nog eens voor een beetje warmte. Een ander accessoire wat door heren wordt gezien als het ultieme klapstuk is de riem. Natuurlijk is een riem functioneel, maar door de verschillende leersoorten en diepe kleuren geeft een riem net even dat beetje extra. En zeker als je zo’n suède of leren exemplaar mooi weet te combineren met bijpassende schoenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten