vrijdag 10 oktober 2014

De nieuwste trends najaar 2014/2015: welke trends mogen komend seizoen niet aan je voorbij gaan?

Ieder seizoen zijn er weer een aantal trends die de boventoon voeren. Bij Modeon.nl shop je de leukste items die helemaal passen bij de trends van dit najaar. Deze trends kun je echt niet missen!

Rokken tot op de knie
Eén van deze modetrends is natuurlijk de rok. De rok is ieder jaar weer een item waarmee flink geëxperimenteerd wordt. Dit najaar zie je vooral rokken met een lengte tot op de knie. Strakke rokjes, sexy kokerrokken en wijde exemplaren. Maar allemaal hangen ze wat langer dan normaal. Met deze lengte verkrijg je meteen een stijlvolle look. Maar ook voor de waaghalzen zitten er genoeg sexy exemplaren bij. Zo heeft Modeon verschillende leren rokken in het assortiment.

Een warme sweater
We kunnen er niet omheen komend najaar: de sweater. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich warm houden met dit dikke exemplaar. En dan bedoelen we ook écht dik! En ze voelen ultrazacht aan. Dat wordt nog eens genieten nu het kouder wordt.

Voor de dames zien we enorm veel warme stoffen voorbij komen dit najaar. Acryl en polyester voeren de boventoon en houden de kou buiten. Van die zachte stofjes met haartjes, die je warm houden als een dons vachtje. En al helemaal trendy wanneer je gaat voor een opvallend exemplaar met leuke print! Naast ultrazachte sweaters zie je nu ook veel oversized sweaters die lekker losjes rond je middel vallen. Veel truien hebben een effen kleur, maar worden opvallend genoeg met een grappige spreuk of te gekke tekst. En als je echt cozy de winter in wilt, kun je ook kiezen voor een sweater met capuchon. Ook de mannen zijn niet weg te slaan bij de sweater. In de collectie van Modeon zien we vooral veel effen exemplaren in leuke kleurtjes. Of je nu kiest voor zwart of donkerblauw of jezelf wilt hullen in rode en roze exemplaren, het kan allemaal. Ook super zijn de aardetinten die eenvoudig te combineren zijn. Zo’n katoenen trui kun je eenvoudigweg niet laten liggen. 

Verschillende stoffen en materialen
Dit seizoen is het tijd voor nepbont. Veel nepbont in verschillende kleuren die zich echt niet alleen beperken tot jassen en kragen. Hul jezelf in een warm vest met capuchon en voel je heerlijk warm met een bontlaag om je heen. Ook diverse accessoires, zoals tassen, heb de nodige portie nepbont. Ook andere materiaalmixen zijn hot. Zachte stoffen met imitatieleer bijvoorbeeld. 

Grof breisel
Zelf aan de slag met een paar breinaalden is komend najaar geen onzin. Je eigen trui, sjaal of muts breien, dat is wat we komende winter zien. Wie niet zo’n fan is van zelf gebreide items, kan ook bij Modeon genoeg grof gebreide kledingstukken vinden. Van truien tot vesten tot sjaals, je ziet het allemaal terug in de collectie. Hmmm….wat een warmte!

Least but not last…prints!

Dat prints hot zijn, heb je waarschijnlijk wel gemerkt. Ook dit najaar zie je ze weer volop terug in de kleding. Geometrische prints, diagonale strepen, fotoprints, dierenprints en abstracte print. Niet alleen op effen T-shirts en dikke truien, maar ook bij overhemden voor de man wordt volop gewerkt met prints. Blokjes, ruitjes en streepjes. En dat in allerlei opvallende kleuren. 

Shop de trends
Wil jij ook helemaal trendy de herfst door? Met deze items die perfect aansluiten bij de trends zit je altijd goed!

Dames

De hipste trends voor dames zijn sweaters, grof gebreide items, faux fur, prints en verschillende materialen, het liefst mooi met elkaar gecombineerd! Dierenprint sweater van Vero Moda, sweater met tekstprint van NIKKIE, knielange zwarte rok van NIKKIE, rok van navy imitatieleer NIKKIE, faux fur vest Supertrash, witte sweater met haartjes Vila, fotoprint T-shirt Maison Scotch, jas met lammy voering Maison Scotch en colbert met leren details Supertrash


Trends voor heren: grof gebreide items, prints en combinaties van verschillende materialen als denim, leer, katoen en wol. Grof gebreide trui van Scotch & Soda, sweater van NZA, jack met leren mouwen en details van Gipsy, sweater met capuchon van Jack & Jones, gestreepte trui van Scotch & Soda, denim overhemd van Jack & Jones, sweater met print van Scotch & Soda en grof gebreide sjaal van State of Art.

Heren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten