vrijdag 19 september 2014

Warm vooruitzicht: De nieuwste trends op het gebied van winterjassen

De afgelopen dagen hebben we nog volop kunnen genieten van het mooie weer. Toch weten we dat het koude er weer aan begint te komen. De tijd dat we in ons T-shirtje naar buiten kunnen, duurt niet lang meer. Het is tijd voor iets warms. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het inslaan van je winteritems en bij Modeon komen de winterjassen dan ook weer volop binnen. Een nieuw seizoen schreeuwt om een nieuwe collectie. Zowel dames als heren kunnen naar hartenlust snuffelen op de site voor een winterse look. Want laten we eerlijk zijn: zo’n heerlijk gewatteerd jack komt komend najaar zeker van pas!

Zoals gezegd stroomt de nieuwe najaarscollectie weer binnen bij Modeon. Vele topmerken hebben warme jacks in hun assortiment zitten waarmee je de winter goed doorkomt. Kou lijden hoeft dan ook zeker niet! Maar hoe zoek je nu die perfecte jas? En wat kun je allemaal verwachten in de trends voor winterjassen?

De ultieme winterjas

Een winterjas hoort lekker warm te zijn. Als het begint te vriezen en er ook nog eens sneeuw uit de lucht valt, is het wel zo fijn als je je diep weg kunt stoppen in je winterjas. De ultieme winterjas is dan ook heerlijk warm op koudere dagen. Toch hebben we meer eisen, want naast warm en praktisch hoort een jas natuurlijk ook mooi te zijn! Of je nu kiest voor een leren jack of een gewatteerd exemplaar, fashionable over straat is een must!

Gewatteerd de winter door

De winterjassen van Modeon zijn warmer dan warm. Kou lijden behoort dan ook tot het verleden. Wat we veelal terug zien in de collectie zijn heerlijk gewatteerde jassen. Vooral HV Polo heeft enorm veel keuze tussen verschillende modellen met een gewatteerde voering. Mooie knielange jassen met afneembare capuchons, modellen tot op de heup met opstaande kragen en kleurrijke bodywarmers met kragen van imitatiebont. Van rood tot blauw en goud, je ziet het allemaal. Maar ook neutrale kleuren, zoals zwart, bruin en wit zijn online te bestellen. Natuurlijk zijn er ook veel andere merken die deze trend volgens. Voor de mannen zijn er prachtige gewatteerde jassen van merken als State of Art, New Zealand Auckland en Jack & Jones. In mooie herfst tinten als oranje en bruin, maar ook stijlvol zwart en chique blauw. 

Trendy gewatteerde winterjassen voor dames en heren van HV Polo, Vero Moda, Maison Scotch, Jack & Jones, State of Art en Jack & Jones


Mooie warme materialen, tot in de puntjes afgewerkt

Een sportieve winter, dat lijken de jassen van Modeon uit te beelden. Toch kun je bij Modeon ook terecht voor stijlvolle trenchcoats van Vila, Vero Moda en Maison Scotch. De mooiste details sieren de winterjassen, zodat je er herfst en winter trendy bijloopt. En voor vrouwen die de dat mooie zandloper effect willen creĆ«ren heeft Modeon ook veel winterjassen met een ceintuur rond de taille om deze eens goed te accentueren.  Voor de mannen is er door merken als State of Art en New Zealand Auckland genoeg keuze uit heerlijke warme en zachte materialen, bijvoorbeeld wol, tot in de kleinste details afgewerkt met leer, ritsen, knopen en stiksels.

Stijlvolle winterjassen van warme materialen, tot in detail afgewerkt, van Vila, Vila, Maison Scotch, State of Art, New Zealand Auckland en State of Art


Stoer leer voor herfst en winter

En mocht je zo’n warm jack nog niet meteen willen dragen en nog even van de herfst genieten, dan kun je altijd een stoer bikerjack op de kop tikken bij Modeon, waar je zowel voor mannen als voor vrouwen een mooie collectie leren jassen vindt, van hoge kwaliteit. Ga voor een zwart leren exemplaar met opvallende versiersels, neem een tijdloos exemplaar in cognac of laat je verrassen door combinaties van leer en polyester. Wij weten in ieder geval zeker dat het een stijlvolle en fashionable winter wordt!


Stoere bikerjassen in alle soorten en maten. Voor dames een imitatieleren damesjack met franjes van Vero Moda, zwart lederen damesjack van Gipsy en leren jasje in cognac van Gipsy. Voor heren een mooi mixed materials jack met leer van Gipsy, een stoer navy jack van Gispy en een prachtig middenbruin jack van Gipsy

Kijk voor nog meer mooie winterjassen van prachtmerken voor zowel dames als heren op www.modeon.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten