vrijdag 14 november 2014

De jeans: een mode must-have voor iedere man en vrouw!


De spijkerbroek. Wie heeft er niet eentje in kast hangen? De jeans is een ontzettend populair item, zowel bij mannen als vrouwen. Een jeans zit lekker, staat goed en is makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu een jeans combineert met een stijlvol overhemd en colbert of een jeans draagt met een sportieve top en hoge hakken, het kan allemaal. Maar hoe komt het dat de ene broek meteen je lievelingsexemplaar wordt, terwijl de andere in de kast blijft liggen?

Hoe vind je nu dat mooie exemplaar dat het beste past bij jouw figuur? Een goede denim vinden, kan een hels karwei zijn. Hier een paar tips waarmee je zeker de perfecte spijkerbroek vindt.

Wat past bij jouw figuur?

Door de grote keus weet je soms niet waar je moet kijken. Stretch, stonewashed, gekleurd, slimfit, gestreept, laag op de heup, wijde en smalle pijpen, enz. De jeans is er in alle soorten en maten. Eén van de eerste dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe jeans is dat hij bij je figuur past. Zo hebben de meeste modellen achterzakken. Zijn de zakken te klein, of te hoog geplaatst? Probeer een ander model. Ronde billen moeten niet afgeplat worden. Heb je brede heupen? Kies dan voor een model met een lage taille en redelijk grote achterzakken. Probeer broeken met slijtplekken op de billen te vermijden. Een smalle taille? Uitlopende pijpen staan je dan erg goed. Ben je gezegend met lange benen? Ga voor een model met rechte pijpen, die de nadruk op je benen legt. Als je wat kleiner bent, staan donkere kleuren je goed. Hierdoor lijk je langer.

Denim in kleur

Nu je weet waarop je moet letten bij de perfecte jeans, is het ook nog bepalen welke kleur je wilt. De tijd dat een jeans alleen verkrijgbaar was in een donkere variant, is verleden tijd. Van dark denim tot lichtblauw en van zwart tot wit, een spijkerbroek vind je in allerlei verschillende kleuren. En of dat nog niet genoeg is, hebben de meeste jeans een wassing ondergaan. Bij Modeon vind je de mooiste jeans en broeken in de meest uiteenlopende kleuren en wassingen, zodat je trendy het najaar ingaat!

Jeans voor dames

De dames vinden in de collectie van Modeon niet alleen stoere jeans van Maison Scotch met slijtageplekken, scheuren en lichte wassingen, maar ook opvallende broeken met een leuke panterprint, bloemenmotief, ruitjes en grappige motieven. Stijlvolle effen exemplaren met rechte pijpen, smalle pijpen en verschillende taillehoogtes. Van sportief in de vorm van sweatstof broeken tot stoere broeken van leer in allerlei kleuren. Draag je nieuwe broek met een stoer bikerjack, wollen trui in print of een lichte blouse. Maak het af met een trendy clutch, warme winterjas en gekleurd sjaaltje.


Zwarte jeans van Nickjeanjeans met slangenprint van Supertrash, jeans met print van Maison Scotcharmygroene jeans van Maison Scotchjeans met wassing van Maison Scotchjeans met destroyed look van Maison Scotch en bordeaux rode broek van Supertrash

Mannen en denim

Ook voor de man heeft Modeon genoeg keus. Die oude jeans is nu echt aan vervanging toe. Combineer een stijlvolle jeans met hoge boots en een sportief colbert. Draag een zandkleurige chino met een gekleurd T-shirt of kies voor een opvallende jeans in een knalkleur. Neem snel een kijkje op Modeon en laat je verrassen door de nieuwste trends op het gebied van denim!


Indigo jeans van Scotch & Soda, jeans van Pierre Cardin, jeans met wassing van Scotch & Soda, groene jeans van Jack & Jones, rode jeans van State of Art, skinny jeans met donkere wassing van Jack & Jones, donkere jeans van State of Art en grijze jeans van Scotch & Soda



Geen opmerkingen:

Een reactie posten