vrijdag 7 november 2014

Een najaar vol kleur: de nieuwste trendkleuren vind je bij Modeon!

Een nieuw seizoen vraagt ook weer om nieuwe kleuren. Met de vrolijke zomer die we gehad hebben, lijkt het najaar vaak somber en kil. Niets is minder waar. Komend najaar kun je jezelf hullen in opvallende tinten, zodat je stiekem nog nageniet van de zomer. Welke trends zien we voorbijkomen en welk kleur mag echt niet ontbreken in jouw garderobe?

Royal Blue
Eén kleur die we dit najaar veelvuldig zien terugkomen, is blauw. En dan vooral koningsblauw. Deze opvallende blauwtint wordt ook wel Royal Blue genoemd. En niet voor niets! Waar Maxima een tijd terug al gehuld ging in een prachtige koningsblauwe jurk met mantel, kun je nu niet achterblijven. Deze diepe donkere kleur is specialer dan het eenvoudige blauw dat we kennen. Het is een kleur die vrijwel iedereen staat. Royal Blue is eenvoudig te combineren met zwart, grijs, wit, cognac, rood, geel en natuurlijk andere tinten blauw. Ook navy blue blijft een trendkleur! Zowel de vrouwen als de mannen kunnen bij Modeon naar hartenlust blauw inslaan. Van truien en blouses tot overhemden en tops. Ook jurken en jacks zijn volop te vinden in het blauw. Combineer deze met wat cognackleurige items, zoals een riem, tas en schoenen en je outfit is compleet!


Koninklijk blauw: gewatteerde jas van HV Polo, jeans van Nickjean, HV Polo jurk, Nikkie kokerrok, Maison Scotch jurkje met print, Tommy Hilfiger pullover, Scotch & Soda t-shirt, jeans van Scotch & Soda, colbert van Circle of Gentlemen


In vuur en vlam met rood
Rood is een kleur die nooit verveelt. Of je nu kiest voor felrood, bordeauxrood of een lichte variant. Rood is eenvoudig te combineren met basiskleuren, zoals zwart, grijs, wit, taupe en crème. Op deze manier zorg je voor een neutrale basis die je opfleurt met rood. Andere kleuren die ook mooi combineren met rood zijn de groen/blauwe tinten. Denk hierbij aan kobaltblauw, turkoois en aqua. Probeer eens een zachte tint geel en ook zachtroze is een tint die je bij rood kunt proberen. Bij Modeon zie je voor de vrouwen jurken in het rood, warme jacks met bontkragen, leren broeken en rokken en natuurlijk T-shirts met opvallende prints. Maar ook de man is hier op zijn plek. Warme sweaters, grappige shirts en sportieve tassen in het rood maken deel uit van de najaarsmode van Modeon. 
Vlammend rood: Nikkie sweater, Supertrash jeans, Nikkie rok, Nikkie T-shirt, Circle of Gentlemen overhemd, Tommy Hilfiger pullover, State of Art jeans, NZA sweater


Mistig geel
Een kleur die vooral bij de herenmode goed te zien, is mistig geel. Deze geeltint heeft geen felle kleur, maar is een beetje vervaagd. Je zou het kunnen omschrijven als mosterdgeel. Erg goed te combineren met grijs, blauw en bruintinten, zoals cognac. Ook opvallende roodtinten, groen, paars en oranje combineren goed. Modeon heeft diverse truien en vesten voor mannen in de collectie, bijvoorbeeld deze mooie sweater van NZA.

Een paar tinten grijs

Naast felle en opvallende kleuren zit het najaar ook weer boordevol met neutrale tinten. Zo is er veel aandacht voor zwart en wit en diverse pasteltinten. Ook grijs is een absolute must-have! Zowel vrouwen als mannen hebben volop keuze uit de mode van Modeon. Jurken, truien, tops en T-shirts, maar ook colberts, truien en overhemden voor de heren. Alles in de mooiste grijstinten. Van donker tot licht, grijs wordt het helemaal. Met grijs kun je veel kanten op. Combineer het met basic tinten, zoals zwart, wit, taupe en cognac, of ga voor een opvallende look met felle kleuren, zoals rood, geel, blauw, groen en oranje.


Alle tinten grijs bij Modeon: jurk van Maison Scotch, t-shirt van Nikkie, jeans van Supertrash, top van Supertrash en vest van Supertrash, jeans van Scotch & Soda, Scotch & Soda trui en t-shirt van Scotch & Soda, colbert van Circle of Gentlemen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten