vrijdag 28 november 2014

December: de mooiste tijd van het jaar

December komt eraan. Het begint een beetje te kriebelen. Deze koude maand brengt immers een hoop met zich mee. Knusse feestjes, lachende mensen, volle buikjes en shiny cadeautjes. December is een maand waarin we van begin tot eind aan het feesten zijn. Niet alleen maakt Sinterklaas zijn intrede in ons koude kikkerlandje, maar ook moet het huis tijdig versierd worden met pracht en praal voor Kerstmis. En laten we zeker Oud en Nieuw niet vergeten. De glitters vliegen ons om de oren en ook komen vrienden en familie wat vaker over de vloer. Winterse recepten, sfeervolle decoraties en dwarrelende sneeuwvlokjes kenmerken allemaal de maand december. 


Kom maar op met die cadeaus!

Nog een weekje en het is weer pakjesavond! Een avond dat we met z’n allen genieten van zelf geknutselde ideeën, grappige cadeaus en dwaze gedichten. Op de tafel staat nog maar een halfvol schaaltje met pepernoten en ook vind je overal stukjes chocolade. Laat staan waar de marsepeinen figuurtjes zijn gebleven. Maar voor we kunnen genieten van juten zakken en leuke presentjes, moet er nog wel wat gebeuren. Die schoenen vullen zich niet vanzelf. 


Staat jouw schoentje al klaar?

Een schoen zetten is eigenlijk meer iets voor de wat jongeren onder ons. Toch kan het je soms verrassen wat je de volgende ochtend in je favoriete boots vindt. Zo kun je je partner natuurlijk verrassen met een stijlvolle suède riem van Profuomo of ga voor een stoer lederen exemplaar van het merk Michaelis. Mannen kunnen immers niet zonder een goede riem. Pak een sjaaltje flexibel in en stop het in één van zijn schoenen. Zo heeft State of Art leuke exemplaren van fijn gebreide materialen in nude kleuren, opvallende ruitjes en mooie herfstkleuren. 

Natuurlijk kan manlief jou ook verrassen. We hebben immers genoeg schoenen in de kast, die erop uit zijn om gevuld te worden. Laat bijvoorbeeld wat accessoires van Modeon zien als een hint. Zo heeft NIKKIE leuke armbanden in goud en zilver, komt HV Polo met animal bags in clutchvorm en grote varianten en kun je bij Vero Moda warm de winter door met heerlijk zachte truien in opvallende prints. En wanneer je een schoen iets te klein vindt, kun je ook een grote handtas ophangen. Des te meer om te vullen! Een imitatiebont vest van VILA in verschillende kleuren, een gladde leren rok van NIKKIE en sportieve T-shirts van Maison Scotch. 



Modeon riem, State of Art shawl, Modeon riem, Nikkie armband, HV Polo pouch, Nikkie kokerrok, bodywarmer Vila en Maison Scotch T-shirt



Feestelijk in de sneeuw

Sneeuw zorgt pas echt voor dat typische wintergevoel. Je kunt dan natuurlijk lekker op de bank blijven hangen in een fluffy sweater van NIKKIE, maar trek er eens op uit. Schiet zo’n heerlijke bodywarmer aan van HV Polo en wikkel jezelf in een warme shawl van Pieces om de sneeuw te trotseren. December is een maand waarin we graag opvallen. Met al die feestjes is het zeker een go om aandacht aan je outfit te besteden. Trek die vent van je een karakteristieke sweater aan met winterdesign en ga zelf voor een feestelijk jurkje van NIKKIE. 



State of Art sweater, State of Art trui, State of Art Bodywarmer, Pieces sjaal, jurkje HV Polo en HV Polo bodywarmer.






1 opmerking:

  1. Leuk blogje en 1 van die riemen die heb ik volgens mij. Volgens mij komt die van https://overhemden.com/ af - want die riem is een profuomo riem. Ik vraag me even af of dat klopt.....

    vraag: welk merk is de licht bruine riem van? (is dat trouwens suede)?

    BeantwoordenVerwijderen