zondag 2 november 2014

Het is weer herfst: de laatste trends voor het najaar

Brr… Nu het zonnetje is verdwenen en een koude wind over het land trekt, moeten we onszelf dik inpakken. Wanneer je ’s ochtends de deur achter je dichttrekt, kun je niet meer in je zomerjas over straat. Geen open schoenen meer, geen shirts met korte mouwen en zeker ook geen blote benen. Het is tijd voor wat warmte!

De herfst staat bekend om mooie kleuren, zoals rood, bruin, geel en oranje. Bomen worden kaal, bladeren liggen her en der verspreid en het regent wat vaker dan gemiddeld. Ook de temperatuur zakt en een guur windje komt het land binnen. Om jezelf lekker warm te houden, kun je jezelf wikkelen in fleurige en zachte mode. Maar wat draag je nu met dit weer? Welke items zijn een absolute do in de herfst?

Jacks tegen de kou
Eén van de belangrijkste items in de herfst is een goede jas. Dat dunne zomerjasje beschermt je niet meer op koude dagen. Het is tijd voor een lekker dik exemplaar. Het liefst met hoge kraag of capuchon! Met de vele gewatteerde modellen van Modeon zit je dan zeker goed. Knielange jassen met afneembare capuchon, modellen tot op de heup met een opstaande kraag en bodywarmers met bontkraag in allerlei felle kleuren en metallic tinten, maar ook de neutrale tinten zijn hot. En met een bijpassende ceintuur kun je die taille van je goed benadrukken. Wie niet verzot is op een sportieve winterjas, kan bij Modeon ook terecht voor een stijlvolle trenchcoat van o.a. Vero Moda, Maison Scotch en Vila. Of combineer een stoer bikerjack met een gebreide trui en dikke sjaal voor extra warmte.


Warme winterjacks: jas met bontkraag van HV Polo, jack van Maison Scotch, gewatteerde jas van Maison Scotch, kort jack van Vero Moda, jas van State of Art, winterjack van New Zealand Auckland, winterjas met afneembare bontkraag van Tommy Hilfiger en gewatteerd jack van Jack & Jones


Warm om de nek
En dat brengt ons op de volgende trend om warm de herfst door te komen: sjaals. Wollen sjaals van Maison Scotch die zacht en donzig aanvoelen. Viscose sjaaltjes in dierenprints met franjes van Vila. Tube sjaals van Pieces in een opvallend blokmotief. Deze sjaals zijn niet alleen een genot voor je nek, maar zien er ook nog eens erg fashionable uit in combinatie met een blouse, jurk of trendy top. State of Art komt voor de mannen ook met  een uitgebreide collectie aan sjaals. Gebreide modellen in een pastelkleur, katoenen exemplaren in een opvallend design met franjes en stijlvolle sjaals met een fijn patroon. Dat wordt een heerlijke herfst!

Warme truien in overvloed
Niet alleen buiten huis wil je warm blijven, maar ook binnen kun je wel een extra laagje gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dikke trui? Voor de dames zie je enorm veel zachte stoffen en grove materialen. Geribde boorden, warme capuchons, hoge kragen, wijde kragen en ruimvallende modellen. Alles om je te beschermen tegen het gure weer. Een loose fit trui die heerlijk aanvoelt, met opvallende prints en leuke teksten in een herfsttint.

In de herencollectie van Modeon zie je voor de mannen ontzettend veel kleur. Van mosterdgeel tot rood tot blauw, zodat je altijd vrolijk de herfst doorkomt. Ook stoere kleuren en materialen voeren de boventoon. Wollen truien, gebreide sweaters, hoge kragen, geribde boorden en stijlvolle kraagjes. En dat allemaal in echte herfstkleuren. Effen, gestreept, geblokt of met een grafisch design. Ideaal voor op het werk of in je vrije tijd.


Warme truien: sweater van Nikkie, lichtgrijze trui met witte accenten van Maison Scotch , trui met print van Vero Moda en pluizige zwarte trui van Vila, donkergrijze trui met kraag van Tommy Hilfiger, diepblauwe trui van State of Art, grove grijze trui State of Art en 'Blue York City' sweater met spetters van Scotch & Soda





Geen opmerkingen:

Een reactie posten